14 March 2007

Ajatuksia, joita ei tarpeeksi sanota aaneen

Miun on hyva olla taalla, Sanni on hyva taalla ja toivottavasti huomenna viela parempi. Sita en sano, etta elama ja arki helppoa tai sujuvaa olisi, mutta en kai talla hetkella helppoutta tai sujuvuutta kaipaakaan. Ehkapa nautinto tulee juuri siita, etta jokainen paiva on haaste, laitan itseni likoon korvannipukoitani myoten. Heittaydyn ja koen onnistumisen, tai sitten en. Hassua on se, miten hyvin tanne kotiutuu ja miten arjen yllatyksiin, jokapaivaiseen uuden kokemiseen, huikeisiin maisemiin ja kaikkeen hulluuteen tottuu ja turtuu. Minua ei pelota tai tylsistyta, eika minuu vituta - tai siis tunnen kaikki nama, mutta oikeista syista. Vanhat pitkaankin kaivelleet jutut tuntuvat asettuvan paikoilleen, oikeisiin mittasuhteisiin. Miusta on tullut jarkeva, vaikka oonkin villi ja vapaa. Minua ei haveta, uskallan olla juuri sita mita olen ja annan muidenkin olla. Opin olemaan hauraskuorisempi, heikko ja noyra. Tunteet ovat voimakkaita, mutta jotenkin selkeampia ja rehellisia. En huijaa itseani, enka muita. Paastan ihmisia lahemmaksi. Nauran paljon ja sydamesta ja huudan, kun huudattaa. Aika ihanaa. Nautin jokaisesta hetkesta.

Lampimia ajatuksia,
-Sanni

8 comments:

Anonymous said...

:)suurella ylpeydellä ja rakkaudella sinua ajattelen..

Unni

Anonymous said...

Hyvä Sanni. Mie matkin ja sanosin saman mitä Unni.

Onni

Anonymous said...

pusuja :*


Pirkko

Jaana said...

rakastuksia Sannille täältä keski-suomesta, mihin kevät on tullut kylään - aurinko paistaa, maa tuoksuu ja hiekkaa on silmät suut täynnä :D
olet ajatuksissani, ikävä on kova.

PUS.

Anonymous said...

It would be so great to read your blog in English ;) I hope you are well and enjoy your travel as it seems! I missed you so much - and extremly yesterday, when I met Iiris and Veli :)
Maybe your second blog could be about Hungary, hm?
I hope to hear about you :) at least from your parents :)) or sometimes I do check your photos

xxx
Melinda (really hope, you remember :)

Anonymous said...

Moikka Sannini!
Ihanaa lukea siun juttuja, oon sanonu kaikille, että ihan kun oisin itekkin ulkomailla kun luen siun tarinoita! JA tää viimesin juttu lämmittää kovin miun sydäntä..."joskus on mentävä kauas, että näkis lähelle"...! ;)
Täällä kaikki hyvin... muutan viikon päästä Keravalle, sain lastentarhanopen paikan(sijaisuus 10kk) yhestä päikkäristä:)! Anssi tulee sit toukokuussa perästä!Tosi haikeeta muuttaa täältä, mut on taas yksi ihana elämänjakso takana ja uusi edessä...nyyh!
Rakkaita ajatuksia ja suukkosia, Anni.

Anonymous said...

Tippa meinasi tulla linssiin, kun luin viimeisimmät kuulumisesi... Tosin itku päivässä teemalla tässä on menty jo muutenkin pitkän aikaa ;)

Voi Sannimanni, ikävä on kova!
Mili

Anonymous said...

Amiable fill someone in on and this post helped me alot in my college assignement. Thank you on your information.