26 January 2007

Lähe mukkaan matkaan!

Hei sie ja sydämellisesti tervetuloa mukaani virtuaalimatkalle Nicaraguaan. Suuntaamme seikkailuun neljän tunnin päästä, eli 27.1.2007 kello 06.10 Helsingin lentokentältä. Matkan aikana piipahdamme Amsterdamissa sekä Houstonissa ja perille Nicaraguaan saavumme paikallista aikaa kello 21.07 (aikaero on -8 tuntia). Sää määränpäässämme näyttäisi lauantaina olevan puolipilvinen ja lämpötila 34 astetta celsiusta.


Elämysmatkamme Nicaraguassa alkaa maan pääkaupungista Managuasta, josta ajan ollessa kypsä (lue: rinkkojemme saavuttua Singaporesta tai mistä lie) siirrymme uuteen kotikaupunkiimme Matagalpaan, joka sijaitsee Nicaraguan vuoristoisessa pohjoispäässä. Matagalpassa asustaa n. 500 000 ihmistä, joiden joukkoon soluttautumista ja sulautumista tavoittelemme opiskelemalla aktiivisesti paikallisväestön kieltä espanjaa, kärtsäämällä nahkaamme tummemmaksi sekä treenaamalla reggaetonia, eli tanssia, jossa heilutetaan rytmikkäästi pyllyä. Matagalpassa elelemme 3 kuukautta suorittaen kuntoutuksen ohjauksen ja suunnittelun työharjoittelua vielä tuntemattomissa kohteissa. Harjoittelun jälkeen nakkaamme rinkat selkään ja painumme baanalle. Tarkemmasta matkan aikataulusta, sisällöstä, suunnitelmista ja hätkähdyttävistä tapahtumista saat tietoa pysyttelemällä linjoilla. Tule, koe ja näe Nicaragua suoraan kotisohvaltasi.

Heippa Suomi, heippa perhe, heippa ystävät ja heippa Tyyne…nyt mennään!

-Matkanjohtajasi Sanni

11 comments:

Anonymous said...

Voi Sannimanni!
Nyt se on sitten Pillukan pimu lähtenyt maailmalle, sniff.
Täällä ihmettellään siun jättämää koloa ja hiljaisuutta. Nauti elämästä kulta..:)

Rakastetaan siuta!

Pikkaraiset

Anonymous said...

No voi etta! Ihan hullulta tuntuu etta sie et oo kotona kun meen sinne..mutta oon kylla onnellinen siun puolesta etta paaset reissuun. Muista opetella se bootietanssi hyvin et saadaan sit Suomeenkin uusia senssitansseja!

Rakastan rakastan rakastan,

Outi

P.S. Tyyne laitto viestia etta silla on jo nyt kamala ikava..

Anonymous said...

Sinne mennä mutkahti. Yritetään elellä ilman ihanaista ja haalitaan jostain kivenkolosta mahdollisia matkarahoja kokooon ;)
Olet rakas

Reetta

Mika said...

Toivottavasti pääset kirjailemaan Nigaracua-raportteja tiheään. Onnea eksoottiselle matkallesi!

Rapsutan Tyyne Tyyneläistä sinunkin puolesta kun ens kerran tapaan hänet.

jarsu said...

osallistun minäkin sitten nettiheippojen sanomiseen! porskuta peipe hyvin, kyllä se hauis kehittyy myllyillessä.

-J

Anonymous said...

Voi hurjaa...Toivottavasti matka meni hyvin ja matkatavaratki ainaki lopulta löytyy, hih;)!Nautiskele ja IHANAA SYNTTÄRIPÄIVÄÄ sulle rakkaani sinne maailman ääriin!25... :)
Pusiloita!
<3.Anni
...Anssiki lähettää terkkusii!

Anonymous said...

Heipatihei Sanni "Hei Mäkinen" Mäkinen! Kiva oli kuulla, että olet turvallisesti perillä... minähän olin jo matkannut höyhensaarille, kun sain viestisi ;) Aurinkoista ja antoisaa oloa etelän mailla!

Mili

Anonymous said...

Saaanzoos!!!

Hyvä jos olet jo määränpäässä, toivottavasti turvallisesti ja varmastikin olet!
Niin, jotta myö haluttiin vain pahoitella ja lähettää osanottomme siitä, että noin vanhana pitää lähteä noinkin kauas:/ Onhan ryppyvoidetta nyt tarpeeksi;)

Eikun, Onnitella piti kuitenkin kun se kerta näin onnistuu!!
ONNEA Sanzapanza!

Isolla Rakkauvella

Pikkaraiset

Anonymous said...

Itken iltaisin itseni uneen ikävästä (hahaheh, oon niin hauska)...Superihanaa reissua (ja synttäriäkin, hiven myöhässä) & nauti!:)

Minna ja sen miäs, nääs

Anonymous said...

Kummitätis sai vasta eilen tietää, että olet siellä.Mutta roimasti onnea ja pidä huoli itsestäsi.t.ulla ja pojat

Anonymous said...

No voi hitsit!Myöhäiset onnittelut siulle sinne kauas!Vai neljännes vuosisata jo täynnä ;) Nautihan lämmöstä ja kaikesta muusta eksoottisesta :D Haleja!
-Sanna