13 April 2007

Jobin postia

Tiistaina kuulimme, etta Roosan aiti loukkaantui vakavasti ja tati kuoli edellisena paivana Suonenjoella sattuneessa kolarissa. Yolla saatoimme Roosan Guatemala Cityyn Nicaraguaan lentavaan koneeseen, josta matka jatkui edelleen Suomeen. Haikeat ja surulliset tunnelmat. Enaa kolme jaljella alkuperaisesta viisikosta.

Roosaa on kova ikava. Miun sielunsisar, kuuntelija, ihana, toivontuoja, syvalle asti hyva, rauhoittaja ja maan pinnalle palauttaja. Kiitos siulle kaikesta. Lahetan voimia ja paljon rakkautta koko perheelle.

Kaivaten,
-Sanni

2 comments:

Roosa said...

Dear Sanni, kävin zekkaamassa sun blogia. Ihan mahtava blogi! Haluun vielä kiittää sua kaikesta, kyllä meillä oli ainutlaatuinen kevät kaikkine juttuineen! Se mun lähtöpäivä, en olis selvinny ilman sua!!! Kulttuurishokeista ei oo ollu tietookaan, on osannu olla vaan niin ilonen ja onnellinen, että äiti voi päivä päivältä paremmin. Tädin hautajaiset on viikon päästä. Kaikkee elämä voi tuoda tullessaan. Sain tietää että niitä mun lentoja ei voida siirtää tarpeeks pitkälle, joten reissu sinne takas ei onnistu. Harmi, mut joskus sitte. Se on varma, että joku päivä mä sinne palaan ja Guatemalaan myös. Toiv. teillä on ollu antosa Guatemalan reissu, se vähä mitä näin oli jo niin maagista......

Mutta Sanni, pidetään yhteyttä. Nauti siitä kaikesta vielä kun voit, vaikka se elämä ei ookaan siellä helppoa, vaan jokainen päivä on uusi haaste..se siinä varmaan niin hienoo oliki!?
Mieki kaipaan sinuu hirveesti. Pärjäilyjä, voimia.
Roosa

Anonymous said...

Hei kulta!
Käytkö lukemassa sähköpostia.. on sulle juttuja.

Tykkään siusta!

Unni

p.s. Tyyneltä terveisiä